Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2011. április 13., szerda

2011. április 14.

Tegnap este hazahoztuk Charliet a klinikáról, mivel a Megment-Elek farmon csak kinti elhelyezést tudtak volna neki biztosítani, így most a XVII. kerületben ideigleneskedik.. Szerencsére jól van az úr, bár egyelőre még három lábon közlekedik. Kicsit meg van sértődve, amikor rajta van a gallér, de sajnos piszkálja a sebet, így szigorúan kell lennünk vele.
A műtét rendben ment,  kapott antibiotikumot és fájdalomcsillapítót, illetve továbbra is kell szednie glükozamint. 10 nap múlva varratszedésre megyünk és ha szépen gyógyul az úr, akkor két hónap múlva jöhet a következő térd műtét.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése