Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2011. április 11., hétfő

2011. április 11.

Először is  Köszönjük szépen  S.Áginak, azaz Spyke gazdinak Charlie műtétjéhez küldött támogatást!

Holnap műtik Charliet! Nagyon szorítok az úrfinak, hogy minden rendben menjen! Nagyon szépen köszönjük a Pro Canibusnak, hogy Charlie egyik műtétjét teljesen vállalják anyagilag.
http://procanibus.shp.hu/hpc/web.php?a=procanibus

Hálás köszönet a Szent Berrnát Pestimrei Kisállatambullancia orvosainak, asszisztenseinek, hogy segítik Charliet és hogy vigyáznak rá - ugyanis az úr most két napot panziózik náluk, holnap pedig műtét:)
http://www.szentbernat.hu/


A hétvégénk nagyon jól telt. A tegnapi nap kutyaiskolában voltunk és fotózáson! Alig várjuk már, hogy láthassuk a műtermi fotókat , melyeket ezúton is szeretettel köszönünk Daninak, Ádámnak, Adrinak!
Néhány vasárnapi kép az úrról:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése