Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2011. április 16., szombat

2011. április 16.

Végre megvolt a műtét utáni első nyugodt éjszakánk...nekem is :D
A mai nap délelött Charlie és két lakótársa elfoglalták a kutyaiskolát. Charliet néha figyelmeztetni kellett, hogy ne rohanjon és randalírozzon annyira, nemrég volt egy nagyon komoly műtétje - pontosabban kedden.
Felügyelet alatt mindig leveszem róla a gallért, akkor nem piszkálja a sebet. Remek délelöttünk volt, sokt játszottak a betyárok.
Charlie tényleg irigy kutya :D:D:D Ellenben nem morog, nem verekszik, nem kap oda - egyszerűen mindenkitől begyűjti a játékát és elfuvarozza őket nekem :D  Egyszerre több játékot is begyömöszöl a pofájába, de nem adja senkinek!
A sebe szép és már nem olyan érzékeny mint 24 órája volt, de még mindig három lábon közlekedik, a doktor szerint egy hónap is eltelhet és csak után fogja használni. Kenem mindenfélével  a seb környékét(körömvirág krém, aloe vera first, aloe vera zselé)
Néhány délelötti fotó (a többi az albumában van- érdemes megnézni őket!)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése