Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2013. augusztus 13., kedd

2013.augusztus 5.

Charlie foxi nyaralni volt! :)
Sziasztok! Zsuzsi vagyok Charlie rajongója. Charliet már éve óta ismerem és a következő mondatokat, akkor érthetitek meg igazán, ha beleolvastok Charlie blogjába, amit itt találtok:www.charliefoxi.blogspot.com.
Charlie nagy szerelmem, és ugyan magamhoz venni nem tudom őt, amikor csak tehetem elviszem magammal ide-oda (sajnos nem sűrűn) és managelem őt.

Charlie - ahogy a blogjából kiderül - egy halmozottan hátrányos helyzetű, jelenleg dundi foxi uraság. Röviden csak annyit, hogy két évig gazdis volt, amikor is felszedett sajnos sok sok plusz kilót, így jelenleg fogyókúrán van Charlie.

Nagyon szeretnék neki olyan gazdát találni, aki élete végéig felelősen gondoskodik róla, odafigyel a diétájára, elviszi sétálni, szeretgeti őt.
Charlie a túlsúlya miatt jelenleg nem túl mozgékony, de szívesen sétál és minden állattal remekül kijön. Teljesen szobatiszta és jól viselkedik lakásban.

Ő egy igazi álomkutya, még akkor is, ha külseje kissé viharvert. E sorokat írva potyognak a könnyeim é szidom magam, amiért nincs arra szó, nem létezik arra szó hogy mennyire szeretnivaló kutya Charlie.

Leendő gazdája - aki jó lenne ha budapesti lakos lenne- mindig számíthatna rám, CHARLIE MINDEN KÖLTSÉGÉT ÁLLOM ÉLETE VÉGÉIG (állatorvos, eledel, felszerelés).

Kérlek Titeket, hogy egy megosztással segítsetek Charlie-nak, hátha épp a Ti ismereőseiteken keresztül szeret bele valaki ebbe az áldott jó lelkű, egészen aprócska (ámbár, jelenleg dudni) uraságba.

Az albumban lévő képek Charlie hétvégéjéről készültek, a Tiszán és a Túr folyón volt kenutúrázni. Nagyon jól érezte magát, teljesen megtáltosodott - játszott, rohangált, úszott, betyárkodott :D

+3630 460-87354 ;simzsuzsanna@gmail.com
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése