Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2011. április 27., szerda

2011. április 26.

ma voltunk állatorvosnál, ahol is vért vettek Charlitól - csináltatunk allergia tesztet, illetve megnézik hogy van-e autoimmun betegsége, a biztonság kedvéért megvizsgáltatjuk Lyme kórra is.
Sajnos Charlie elég erősen nyalogatja a régi hegeket, ha lehetősége van rá, erre elég neki néhány másodperc is.
A tesztek ára 29.100 forint volt, melyből 4100 forintot Dr. Kovács Eszter állatorvos felajánlott Charlie részére, így 25.000 forintot kellett kifizetni, melyet a Charlie alapból voltunk kénytelenek feláldozni.
Reméljük, hogy végre fény derül arra holnap, hogy mitől is irritálódik Charlie bőre ilyen nagyon és tudunk rá kezelést biztosítani.
(a képre kattintva látható a nagyobb méret)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése