Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2011. február 27., vasárnap

2011. február 27.

Charlie mostanában nem kap fájdalomcsillapítót, hogy ne romoljon tovább a lábai állapota. Ugyanakkor amennyi ereje van, azt teljesen elhasználja. Egészségügyi sétára muszáj elvinni és egyébként is szeret szaglászni. Azonban, ha csinos hölgy kutyákat lát, akkor viszont mindent belead és teljes erővel udvarol...ameddig bírják a lábai.
Tegnap nem győztem pislogni mert az úr ment bandázni - nagy kergetőzés volt a réten és Charlie is beszállt - no persze mindig 15 méterrel le volt maradva a többiektől és hamar összerogyott - de öröm volt nézni, ahogy fut a frizbi után, bottal rohangál - és persze minden szabad kezet kihasznált arra, hogy megsimogattassa magát:)

Még mindig nagy izgalommal várom az azt időpontot, amikor megműthetik Charliet.

Ez a kép a legjobb annak szemléltetésére, hogy tegnap Charlie milyen jól érezte magát.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése