Charlie egy jóképű, középkorú foxi úr. A gyömrői Árvácskáktól került a foximentés gondozásába. Charlie halmozottan hátrányos helyzetű, mivel a két térde is rossz és ráadásul kétoldali diszpláziája van, amik mind műtétre szorulnak. Ezt a blogot elsősorban azért hoztuk létre, hogy azon kedves adakozók - akik segítenek abban, hogy Charlie minél elöbb teljes, fájdalommentes életet élhessen - láthassák és nyomon követhessék Charlie állapotát. Az elmúlt évek rossz sora "bélyegeket" hagyott a testén, így Charlie nem nyerne szépségversenyt, de az az ember aki eltölt vele 5 percet - rögtön a legszebb kutyának látja őt. 06304608735; zsuzsi@foxterriersos.hu ; www.foximaxi.gportal.hu

2011. február 13., vasárnap

2011. február 13.

Első körben szeretném megköszönni  K.Zsuzsannának, LorkaBoginak és Amika gazdinak Charlie műtétjéhez küldött támogatásukat! Bízom benne, hogy hamarosan összegyűlik annyi, hogy az egyik hátsó lábát meg tudjuk műteni kezdetként!

A hétvégénk mozgalmas volt - Charlie a fájdalomcsillapítótól teljesen megújul mindig - sétál, fut, rohangál, játszik és kiül a pofijára a leírhatatlan boldogság!!! Lépcsőzik, rója a köröket a kertben, a patakon, bírkózik Málnával - szerintem nem is gondolta, hogy ennyire jó dolog, amikor a fájdalom nem szab határt az energiájának!

Ékes bizonyítéka ennek a vidámságnak ez a videó, amely nem jó minőségű, de a háttérzajok (Hugi mérgelődése, Csoki macskánk harcias 'Charlie náspángolása' elmondják, hogy mekkora robajjal mutatta be az emeleten is azt, hogy neki épp nem fájnak a lábai!!




Ráadásként itt egy dögös fotó is az úrról- jelzem, hogy póráz nélkül sétáltunk a patakon

2 megjegyzés:

  1. :D Nagyon jól szórakoztunk Charlie bepörgésén, édespofa! Mi is imádjuk a kis golyó testét!:)Hajrá Charlie!!
    És már póráz nélkül sétált, wow!!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg, az a legjobb szó rá, hogy golyó testű!
    Nagyon jó ám az étvágya a drágának,de igyekszem odafigyelni az alakjára:)
    A póráz nélküli séta azt jelenti ,hogy tudja, hogy jutalomfalat van nálam:)
    Annyira aranyos amikor bepörög, Apu tudja egy kis játékkal felpörgetni igazán - akkor nincs megállás:D

    Amikát csókoltatom!

    VálaszTörlés